5 lat Biblijnych Spotkań

Dostaliśmy alert z #Facebook.a Powiedział nam, że czas płynie i przypomniał, że w 2013 roku rozpoczęliśmy przygodę Biblijnych Spotkań. To było 5, naprawdę długich lat. Zaczynaliśmy od pomysłu, tworzyliśmy plany długo i krótkoterminowe, tworzyliśmy dodatkowe eventy jak np. kursy kaligrafii hebrajskiej, by w końcu „sformalizować” i powołać do życia Fundację, by ta koordynowała kolejne, zupełnie nowe projekty. Zaczynaliśmy od działań w Krakowie, teraz w całej Polsce, a w notesie już są plany międzynarodowe.

Naprawdę dużo się wydarzyło przez te 5 lat. Biblijne Spotkania to był zalążek obecnych i przyszłych działań więc z nie małą nostalgią patrzymy na ten projekt, a Facebook zaczyna być już naszym małym archiwum 🙂

Kolejne lata i projekty przed nami. Zapisz się do naszego newslettera i polub nas na Facebooku. Do zobaczenia!

PS. Biblijne Spotkania wydały ostatnio swojego (pierwszego) e-booka. Pobrać – za darmo – możecie go klikając tutaj.