O nas

Najgorzej pisa膰 o sobie… 馃檪 Gdyby艣cie chcieli nas po prostu pozna膰 i dowiedzie膰 si臋 czego艣 wi臋cej napiszcie do nas.

Jednak, aby w kilku s艂owach co艣 o sobie powiedzie膰, to Fundacja 4Rzeki.pl jest organizacj膮 non-profit, a jej celem jest szerzenie i propagowanie dobrych chrze艣cija艅skich idei. Naszym g艂贸wnym or臋偶em jest Biblia i w艂a艣nie tre艣ci tam zawarte s膮 tymi, kt贸re mimo swojej wiekowo艣ci s膮 aktualne. Aktualne dla nas i wierzymy, 偶e da ka偶dego, kt贸ry chce si臋 nad ni膮 pochyli膰.

Fundatorzy i Zarz膮d Fundacji to osoby prywatne i reprezentuj膮 samym siebie – jako osoby prywatne – a nie grupy wyznaniowe czy instytucje. Osoby tworz膮ce sk艂ad Zarz膮du na co dzie艅 s膮 zwi膮zaniu z Badaczami Pisma 艢wi臋tego.

Fundacja powsta艂a, aby w 艂atwiejszy i sprawniejszy spos贸b organizowa膰 projekty (np. BiblijneSpotkania.pl), wydarzenia (np. koncerty ch贸ru), wydawnictwa (strony www, ebook, publikacje drukowane) i dzieli膰 nimi ze wszystkimi dooko艂a.

Dlaczego to wszystko?

Bo Biblia jest fascynuj膮ca. Jest wielopoziomowa, i ka偶dy kto ma j膮 w r臋kach jest wstanie zaspokoi膰 sw贸j g艂贸d: wiedzy, ciekawo艣ci, wewn臋trznego pokoju鈥 My znale藕li艣my to czego szukali艣my. Chcemy si臋 tym dzieli膰, m贸wi膰 a nawet g艂osi膰!

Zapraszamy do zapoznania si臋 z naszymi aktywno艣ciami i materia艂ami.

Zarz膮d Fundacji 4Rzeki.pl